AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini kıskanmak

Kahve falında sevdiğini kıskanmak

Kahve falında sevdiğini kıskanmak böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kıskanmak gördüyseniz:

  • Size haksızlık yapıldığı konusunda haklı olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin insanı kıskanmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birini kıskanmak sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi kıskanmak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin seni kıskandığını görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini kıskanmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kıskanmak belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kızı kıskanmak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kıskandırmak çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir