AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler size desteklerini açıkça gösterebilirler.Eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurmanızın maddi ya da başka türlü bedelleri olsa da, oldukça bilgilendirici olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek düşmanların çok üzüleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisini kıskanmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskandırmak tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskanmak masrafların bu dönemde artış göstereceğine, karasızlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin kıskandığını görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilini kıskanmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin seni kıskandığını görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir