AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kıskanmak

Kahve falında birini kıskanmak

Kahve falında birini kıskanmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, stresli bir ortama gireceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına işaret eder.

Kahve falında birini kıskanmak gördüyseniz:

  • Olayları farklı bir bakış açısıyla değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında bir erkeği kıskanmak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini kıskandırmak hayatına bakacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kıskandığını görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını kıskanmak maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini kıskandırmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına işaret eder.

Kahve falında eşi kıskanmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi kıskanmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskanmak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir