AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde eşek görmek

Kahve falında evde eşek görmek

Kahve falında evde eşek görmek hayırlı kararlar verileceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, sevineceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında evde eşek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, girişimleriniz veya anlaşmalarınız kendinize ihanet ediyor hissi duymanıza neden olabilir.

Kahve falında evde eşek görmek doğru olanı seçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde eşek görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına yorulur.

Kahve falında eşek dışkısı görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor eşek görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah eşeğe binmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanan eşek görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında büyük eşek görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, patlama noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında eşeğe yük yüklemek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir