AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde canlı çiçek görmek

Kahve falında evde canlı çiçek görmek

Kahve falında evde canlı çiçek görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, ölümcül hastalıklara işaret delalettir.

Kahve falında evde canlı çiçek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dengelemek istiyorsanız ciddi bir bütçe yapmalısınız.

Kahve falında evde canlı çiçek görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine yorulur.

Kahve falında yeşil canlı çiçek görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı çiçek hediye almak rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında canlı çiçek dikmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı yeşil çiçek görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Kahve falında birinden canlı çiçek almak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında canlı çiçek almak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir