AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil canlı çiçek görmek

Kahve falında yeşil canlı çiçek görmek

Kahve falında yeşil canlı çiçek görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil canlı çiçek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dikkatle ele almanız gerekiyor, yaklaşan yılbaşı harcamaları iyice arttırabilir.

Kahve falında canlı yeşil çiçek görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil canlı çiçek görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı çiçek dikmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına inanılır.

Kahve falında canlı renkli çiçek görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, ona özlemle sarılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı canlı çiçek görmek elinin de bolluk göreceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı çiçek almak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, ortamın bir hayli gerileceğine inanılır.

Kahve falında evde canlı çiçek görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir