AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı çiçek almak

Kahve falında canlı çiçek almak

Kahve falında canlı çiçek almak yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı çiçek almak gördüyseniz:

  • Maddi konularda sezgileriniz artıyor.

Kahve falında canlı yeşil çiçek görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine delalet eder.

Kahve falında canlı çiçek hediye almak borçlarının da kapanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında canlı renkli çiçek görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında evde canlı çiçek görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında canlı çiçek sulamak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı çiçekler görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı canlı çiçek görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir