AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı çiçek dikmek

Kahve falında canlı çiçek dikmek

Kahve falında canlı çiçek dikmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, borçlarının çoğalacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere yardımlarınız ilişkiye güç kazandırabilir.

Kahve falında canlı çiçek dikmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı çiçek sulamak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, çok büyük özgüven kazanacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında birinden canlı çiçek almak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, mekân değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı yeşil çiçek görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı çiçek almak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı canlı çiçek görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde canlı çiçek görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir