AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı yeşil çiçek görmek

Kahve falında canlı yeşil çiçek görmek

Kahve falında canlı yeşil çiçek görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı yeşil çiçek gördüyseniz:

  • Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz.

Kahve falında canlı yeşil çiçek görmek hayır duaları alacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil canlı çiçek görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, yaşamının tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında canlı çiçek almak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı renkli çiçek görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, varlıklı kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden canlı çiçek almak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde canlı çiçek görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı çiçek ekmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir