AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cam bardağı görmek

Kahve falında kırık cam bardağı görmek

Kahve falında kırık cam bardağı görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık cam bardağı gördüyseniz:

  • Yeni kişiler duygusal bir görünüm sergilemekle birlikte menfaat veya sadece fiziksel istifade için yaklaşıyor olabilirler.

Kahve falında kırık cam bardak görmek makbul olan mallar edineceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında cam bardak kırığı görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırıkları görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında kırık cam bardağı görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında cam bardak kırık görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca inanılır.

Kahve falında bardak kırıkları görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine yorulur.

Kahve falında bardağı kırık görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir