AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini hapiste görmek

Kahve falında sevgilisini hapiste görmek

Kahve falında sevgilisini hapiste görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini hapiste gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz iş veya planlara, daha fazla ilgi göstermeniz ya da dikkat etmeniz durumunda çok önemli noktalara taşınabilirler.

Kahve falında sevgiliyi hapiste görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi hapiste görmek yarasını saracağına, uzun bir ömre sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisini hapiste görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hapis olmak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin hapiste olduğunu görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında müebbet hapis cezası almak böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında müebbet hapis görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında hapis cezası aldığını görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir