AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev ziyaretine gitmek

Kahve falında ev ziyaretine gitmek

Kahve falında ev ziyaretine gitmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, fal sahibinin uyarı alabileceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, işten eve bir hayat yaşayacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan işte ustalaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz, gerçekten, fazlasıyla parlak olabilir.

Kahve falında ev ziyaretine gitmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ziyaret yerine gitmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta ziyarete gitmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker ziyaretine gitmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına delalettir.

Kahve falında hastaya ziyarete gitmek günahtan temizlenmeye, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Kahve falında ziyarete gidip dilek dilemek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında taziye ziyaretine gitmek bereketli işler yapacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında komşu ziyaretine gitmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir