AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya ziyarete gitmek

Kahve falında hastaya ziyarete gitmek

Kahve falında hastaya ziyarete gitmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına delalettir.

Kahve falında hastaya ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Sokakta fazlaca bulunmanız sizi çeşitli kaza veya aksiliklerle uğraşmak zorunda bırakabilir.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaretine gitmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta ziyarete gitmek kesesinin dolacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastaya ziyarete gitmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaretine girmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında kanser hastasını ziyaret etmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta ziyareti yapmak hayatına bakacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında bir hastayı ziyaret etmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta ziyaretinde bulunmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir