AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev üstüne yıkılmak

Kahve falında ev üstüne yıkılmak

Kahve falında ev üstüne yıkılmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, dini inançların güçleneceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında ev üstüne yıkılmak gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden hareket etmeniz veya duygularınızı kontrol edememeniz problemlere neden olabilir.

Kahve falında ev üstüne yıkılmak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, düşmanlarla beraber oturmaya delalettir.

Kahve falında bir evin üstüne yıkıldığını görmek ömür boyu devam edeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine yorulur.

Kahve falında binanın üstüne yıkıldığını görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev üstüne ev yapmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında evin üstüne ev yapmak özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında evinin üstüne ev yapmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulur.

Kahve falında suyun üstüne ev yapmak ortak edineceğine, aradığı kişiyi bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev üstüne çıkmak hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir