AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın üstüne yıkıldığını görmek

Kahve falında binanın üstüne yıkıldığını görmek

Kahve falında binanın üstüne yıkıldığını görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, hayırlı kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binanın üstüne yıkıldığını gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerinizi gözden geçirirseniz vereceğiniz kararları almak kolaylaşabilir.

Kahve falında binanın üstüne yıkıldığını görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev üstüne yıkılmak malının, parasının ve canın güvende olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir evin üstüne yıkıldığını görmek işinin gücünün de rast gideceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında binanın üstüne cıkmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bina üstüne çıkmak büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binanın en üstüne çıkmak illet hastalıklara tutulmayacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının binasının yıkıldığını görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir