AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev salçası görmek

Kahve falında ev salçası görmek

Kahve falında ev salçası görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev salçası gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi veya ilgi alanınıza giren konuları derin şekilde araştırmanızda fayda var.

Kahve falında ev salçası görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işarettir.

Kahve falında salçalı ekmek yediğini görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, hızlanacağına alamet eder.

Kahve falında salça istemek para kazanmaya, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salçalık kırmızı biber görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salça satmak hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında salça dökmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında salçalı yemek görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında salça yapmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir