AnaSayfa / Genel / Kahve falında salça istemek

Kahve falında salça istemek

Kahve falında salça istemek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salça istemek gördüyseniz:

  • Yeni boyutlara doğru gidiyorsunuz.

Kahve falında salça istemek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, gelirinin daimi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domates salçası yemek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına delalet etmektedir.

Kahve falında salça yapmak işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına işarettir.

Kahve falında salçalı ekmek yediğini görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında birinden salça almak rakiplerini gerisinde bırakacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına delalettir.

Kahve falında salça almak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, büyük tartışmaların yapılacağına inanılır.

Kahve falında kavanozda salça görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında salça biber görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir