AnaSayfa / Genel / Kahve falında salçalı yemek görmek

Kahve falında salçalı yemek görmek

Kahve falında salçalı yemek görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, hayatının alt üst olacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salçalı yemek gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz konularda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında salçalı makarna yemek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında salçalı yemek parasının ve malının da artacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında salçalı yemek görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salça ekmek yemek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında domates salçası yemek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, bir bebek sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında salça yemek moralin bozulacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında biber salçası yemek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında salçalı köfte görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir