AnaSayfa / Genel / Kahve falında salçalı ekmek yediğini görmek

Kahve falında salçalı ekmek yediğini görmek

Kahve falında salçalı ekmek yediğini görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, şifaya kavuşacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Kahve falında salçalı ekmek yediğini gördüyseniz:

  • Gözlemleriniz veya söylemleriniz yüzle çarpılabilir.

Kahve falında salçalı ekmek yediğini görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulur.

Kahve falında salça yediğini görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, bereketli bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında salça ekmek yemek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe salça sürmek az maliyetle ticarete atılacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe salça görmek endişelerinin son bulacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında salçalı ekmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salça istemek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş salça görmek bol kazanç elde edileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir