AnaSayfa / Genel / Kahve falında salça dökmek

Kahve falında salça dökmek

Kahve falında salça dökmek istediklerini elde edeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, evin kasasına giren gelirin artacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işaret eder.

Kahve falında salça dökmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri veya işinizi ilgilendiren konular hassasiyet gerektiriyor.

Kahve falında salça dökmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında salçalı köfte görmek gerçek mutluluğu tadacağına, buna rağmen kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında salçalı makarna görmek herkesin önünde olacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salça satmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salçalı makarna yemek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salçalı bulgur pilavı görmek yeni bir eve taşınılacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında salça yapmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine inanılır.

Kahve falında salça yediğini görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir