AnaSayfa / Genel / Kahve falında salça yapmak

Kahve falında salça yapmak

Kahve falında salça yapmak hem eğleneceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, yeni bir sorumluluk altına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salça yapmak gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendiliğinden gelişsin.

Kahve falında salçalı makarna yapmak sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında salça yapmak ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı biber salçası yapmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında domates salçası yapmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında domatesten salça yapmak yarınlara bakacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salça biber görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına delalet eder.

Kahve falında küflenmiş salça görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında salçalık kırmızı biber temizlemek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir