AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev güvercini görmek

Kahve falında ev güvercini görmek

Kahve falında ev güvercini görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev güvercini gördüyseniz:

  • Israrcı yaklaşımlardan kaçının.

Kahve falında ev içinde güvercin görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde güvercin beslemek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde güvercin yakalamak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev güvercini görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında güvercinin eve yuva yaptığını görmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve giren güvercin görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evde beyaz güvercin görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında eve güvercin girdiğini görmek huzur içinde yatacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir