AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde güvercin beslemek

Kahve falında evde güvercin beslemek

Kahve falında evde güvercin beslemek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, o masumların bedduasını alacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, haneden birinin ayrılacağına yorulur.

Kahve falında evde güvercin beslemek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya birlikte yaşadığınız kişilerde değişikliklik yapmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında evde güvercin beslemek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında güvercin beslemek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, isteklerine kulak vereceğine inanılır.

Kahve falında güvercinler beslemek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz güvercin beslemek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinleri beslemek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında evde yılan beslediğini görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işarettir.

Kahve falında evde köpek beslediğini görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir