AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve güvercin girdiğini görmek

Kahve falında eve güvercin girdiğini görmek

Kahve falında eve güvercin girdiğini görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, ölümcül hastalıklara işaret, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine işarettir.

Kahve falında eve güvercin girdiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya hareketleri nedeniyle yapacaklarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında eve güvercin girdiğini görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına inanılır.

Kahve falında evde güvercin görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ev içinde güvercin görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde güvercin yakalamak fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında ev güvercini görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde beyaz güvercin görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde güvercin beslemek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kötülüklerden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve giren güvercin görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir