AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve giren güvercin görmek

Kahve falında eve giren güvercin görmek

Kahve falında eve giren güvercin görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eve giren güvercin gördüyseniz:

  • Sizi iyi hissettiren kişilerle olmaya özen gösterin.

Kahve falında evde güvercin beslemek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve güvercin girdiğini görmek yolunun açılacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eve giren güvercin görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercinin eve yuva yaptığını görmek mallarının eksileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında evde güvercin yakalamak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev içinde güvercin görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde güvercinler görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında evde beyaz güvercin görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir