AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi düşerken görmek

Kahve falında anneyi düşerken görmek

Kahve falında anneyi düşerken görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi düşerken gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin fikir, öneri ya da tavsiyelerine her zamankinden fazla önem vermeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında annemi düşerken görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında annesinin balkondan düştüğünü görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine işarettir.

Kahve falında annenin düştüğünü görmek meşakkate düşeceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine tabir olunur.

Kahve falında annesinin dişinin düştüğünü görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesini düşerken görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında annemin denize düştüğünü görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemin yüksekten düştüğünü görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, iyilik görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir