AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında annesinin balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında annesinin balkondan düştüğünü görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, keyfin kaçacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Tepki vermek yerine, olaylara gülüp geçmeniz yararınıza olabilir.

Kahve falında annenin balkondan düştüğünü görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin balkondan düştüğünü görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında annemin balkondan düştüğünü görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine delalet eder.

Kahve falında kocasının balkondan düştüğünü görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet eder.

Kahve falında balkondan bebek düştüğünü görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında balkondan düşerken görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına inanılır.

Kahve falında balkondan çocuğunun düştüğünü görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, kendisiyle de gururlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini balkondan düştüğünü görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir