AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin düştüğünü görmek

Kahve falında annenin düştüğünü görmek

Kahve falında annenin düştüğünü görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına işarettir.

Kahve falında annenin düştüğünü gördüyseniz:

  • Gizli konular veya belli iş birlikleri, ortaklık ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında annemin düştüğünü görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesini düşerken görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin suya düştüğünü görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek hoş muhabbette olacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin düştüğünü görmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, kendinden emin adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin uçurumdan düştüğünü görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin düştüğünü görmek külfetinin ve yükünün artacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında annenin yüksekten düştüğünü görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir