AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin denize düştüğünü görmek

Kahve falında annemin denize düştüğünü görmek

Kahve falında annemin denize düştüğünü görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, sadece kendisini düşüneceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, kırgınlıkların geçeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında annemin denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Vaatleriniz ile ilgili sorunlarda azalma gözükecek.

Kahve falında annemin denize düştüğünü görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama inanılır.

Kahve falında anneyi düşmüş görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini düşerken görmek günah işleyeceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında annesinin düştüğünü görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında annemi düşerken görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin suya düştüğünü görmek neşesini kaybedeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında annemin balkondan düştüğünü görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında annemin düştüğünü görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir