AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi düşerken görmek

Kahve falında annemi düşerken görmek

Kahve falında annemi düşerken görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, eve huzur dolacağına delalet eder.

Kahve falında annemi düşerken gördüyseniz:

  • Zorlandığınız bazı konular varsa, akışa bırakmak, yine, bir o kadar zor olabilir.

Kahve falında annesini düşerken görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine rivayet eder.

Kahve falında annemin denize düştüğünü görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin uçurumdan düştüğünü görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine işarettir.

Kahve falında annenin suya düştüğünü görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında annesinin düştüğünü görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin dişinin düştüğünü görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin düştüğünü görmek gülmeye hasret kalacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında annenin düşüp öldüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir