AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi dargın görmek

Kahve falında anneyi dargın görmek

Kahve falında anneyi dargın görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, beddua ve ah alacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi dargın gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında anneyi dargın görmek özlemlerini bitireceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının dargın olduğunu görmek hasret içinde kalacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dargın olduğu biriyle konuşmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle dargın olmak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle dargın olmak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü dargın görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında dargın olduğun kişiyi görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, anne babayla ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında eşine dargın olmak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir