AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine dargın olmak

Kahve falında eşine dargın olmak

Kahve falında eşine dargın olmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına inanılır.

Kahve falında eşine dargın olmak gördüyseniz:

  • Aynı zamanda, bazı arkadaşlarınız size bir iş veya iş birliği teklifiyle gelebilirler.

Kahve falında eşine dargın olmak bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında dargın eşi görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşiyle dargın olduğunu görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini dargın görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, borçların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşiyle dargın olmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında birinin dargın olduğunu görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında dargın olduğun birine sarılmak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü dargın görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir