AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü dargın görmek

Kahve falında ölüyü dargın görmek

Kahve falında ölüyü dargın görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, rahat bir hayata başlayacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü dargın gördüyseniz:

  • Kafa karıştıran veya mide bulandıran ayrıntıları bulabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü dargın görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet eder.

Kahve falında dargın olduğun biriyle kavga etmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dargın olduğu kişiyi görmek yerinde saymayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dargın arkadaşla barışmak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle dargın olmak umutsuzluk yaşanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında dargın olduğun birinin evine gitmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dargınların barıştığını görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, aksine daha da zorlaştıracağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle dargın olduğunu görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir