AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle dargın olmak

Kahve falında biriyle dargın olmak

Kahve falında biriyle dargın olmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, konforunun artacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında biriyle dargın olmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etme zorluğu yaşayabiirsiniz.

Kahve falında dargın arkadaşını görmek kendisini ailesine vereceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dargın olduğun birinin evine gitmek hak yolunu tutacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının dargın olduğunu görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşiyle dargın olmak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dargın olduğu kişiyi görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü dargın görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşine dargın olmak açların doyacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında eşini dargın görmek kazancının her geçen gün artacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir