AnaSayfa / Genel / Kahve falında dargın olduğu biriyle konuşmak

Kahve falında dargın olduğu biriyle konuşmak

Kahve falında dargın olduğu biriyle konuşmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında dargın olduğu biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında dargın olduğun biriyle konuşmak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dargın olduğun arkadaşınla konuşmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dargın olduğu biriyle konuşmak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dargın eşi görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, aynı karşılığı alamayacağına alamet eder.

Kahve falında dargın olduğu kardeşini görmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dargınları barıştırmak ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sana dargın olduğunu görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle dargın olmak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir