Kahve falında ev alıyor görmek

Kahve falında ev alıyor görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, mutlu bir insan olunacağına, kasasının ağırlaşacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına inanılır.

Kahve falında ev alıyor gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırma veya geçme konusunda kendinizce planlar yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ev almayı düşünmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev alıp oturmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ev alıp taşımak acı veren durumların vuku bulacağına, şansın ve kısmetin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev alıp beğenmemek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine delalettir.

Kahve falında ev almaya gitmek işin düzeltileceğine, ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ev satın almaya çalışmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kediyi eve almamak onunla mutlu bir yuva kuracağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ev satın almayı görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir