AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev alıp oturmak

Kahve falında ev alıp oturmak

Kahve falında ev alıp oturmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev alıp oturmak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurmanıza yardım edebilecek aktiviteleri kaçırmamalı, yeteneklerinizi göstermekten kaçınmamalısınız.

Kahve falında ev alıp oturmak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni ev alıp taşınmak hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında ev alıp taşımak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ev alıp beğenmemek kendisine yeni bir hayat kuracağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arsa alıp ev yapmak sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına delalettir.

Kahve falında arsa alıp ev yaptırmak iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, çirkin amellere yorulmaktadır.

Kahve falında ev alıp tamir etmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına işarettir.

Kahve falında birini ev alırken görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir