AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev alıp beğenmemek

Kahve falında ev alıp beğenmemek

Kahve falında ev alıp beğenmemek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev alıp beğenmemek gördüyseniz:

  • Söylediklerinize veya paylaştığınız bilgilere dikkat etmemeniz durumunda başkalarının tartışmalarının ortasında kalabilirsiniz.

Kahve falında ev alıp beğenmemek aksiliklerin aşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinliğini beğenmemek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında beklenen haberi almak bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında yemek beğenmemek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini beğenmemek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında beğenmediği gelinliği giymek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında giydiği gelinliği beğenmemek adeta havalara uçacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beklenmedik misafir görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir