AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev alıp taşımak

Kahve falında ev alıp taşımak

Kahve falında ev alıp taşımak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında ev alıp taşımak gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye başlamadan önce, olayların gerçek yüzünü öğrenmeli, çevrenizdekilerin tutumlarına göre tavrınızı belirlemelisiniz.

Kahve falında ev alıp taşımak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini sırtına alıp taşımak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev alıp tamir etmek şansının kötüye gideceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ev almayı görmek işlerinin ters gideceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına işarettir.

Kahve falında ev almaya gitmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalettir.

Kahve falında arsa alıp ev yaptırmak büyük borçlara girmeyeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini ev alırken görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev satın almaya çalışmak akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir