AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev almayı düşünmek

Kahve falında ev almayı düşünmek

Kahve falında ev almayı düşünmek saygı göreceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulur.

Kahve falında ev almayı düşünmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle sosyalleşmeniz tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ev almayı düşünmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında ev satın almayı düşünmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına delalet eder.

Kahve falında para almayı düşünmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenmeyi düşünmek tövbelerinin karşılık bulacağına, tüm kederinin uçup gideceğine inanılır.

Kahve falında evden taşınmayı düşünmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Kahve falında evleneceğini düşünmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ev değiştirmeyi düşünmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ev yaptırmayı düşünmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir