AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev satın almaya çalışmak

Kahve falında ev satın almaya çalışmak

Kahve falında ev satın almaya çalışmak iyi kısmetleri olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında ev satın almaya çalışmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi kontrol etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında ev satın almaya çalışmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında ev satın almayı görmek kariyer edineceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ev satın almayı istemek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev satın alıp taşınmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında ev satın almayı düşünmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında boy abdesti almaya çalışmak kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında dondurma almaya çalışmak önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pasaport almaya çalışmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir