AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek beğenmemek

Kahve falında yemek beğenmemek

Kahve falında yemek beğenmemek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemek beğenmemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında yemeği beğenmemek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek beğenmemek aynı zamanda da korunup kollanacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek ve beğenmemek en pahalı evlerde oturacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında elbiseyi beğenmemek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında giydiği gelinliği beğenmemek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kıyafet beğenmemek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacı bektaş veli görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi bekletmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir