AnaSayfa / Genel / Kahve falında beklenmedik misafir görmek

Kahve falında beklenmedik misafir görmek

Kahve falında beklenmedik misafir görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, hayır duaları alacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, çevre değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beklenmedik misafir gördüyseniz:

  • Sezgileriniz değişiklik yapılması gereken konularda doğru seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Kahve falında beklenmedik misafir görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, kötü günleri geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beklenmeyen misafir görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında giydiği gelinliği beğenmemek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında yüzük beğenmemek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bektaşi görmek dualarından hayır görmeyeceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi bekletmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine yorulur.

Kahve falında cenazeyi bekletmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir