AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini beğenmemek

Kahve falında kendini beğenmemek

Kahve falında kendini beğenmemek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini beğenmemek gördüyseniz:

  • Eleştirilmek, şikayetlerle karşılaşmak veya suçlanmak istemiyorsanız daha önceden belirlenmiş kurallara ya da anlaşmalara uymanız gerekiyor.

Kahve falında sevgiliyi bekletmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine yorulur.

Kahve falında hacı bektaş görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine inanılır.

Kahve falında beklemediğin birini görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve beğenmemek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, güzelliklere rast gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekleyen birini görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında hacı bektaşi veliyi görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına yorulur.

Kahve falında bir şeyi beğenmemek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hazreti ebu bekiri görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir