AnaSayfa / Genel / Kahve falında etrafta kan görmek

Kahve falında etrafta kan görmek

Kahve falında etrafta kan görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, sözlerinden çıkmayacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yeni iş teklifleri alacağına yorulur.

Kahve falında etrafta kan gördüyseniz:

  • Kritik noktaya dogru gidiyorsunuz.

Kahve falında etrafta kan görmek sorunlarının geçmişte kalacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında evin etrafında köpek görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında cami etrafında dolaşmak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, ana baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etrafı karanlık görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında caminin etrafını temizlemek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında etrafa çiş yapmak bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında caminin etrafında dolaşmak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işarettir.

Kahve falında etrafa su dökmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir