AnaSayfa / Genel / Kahve falında etrafı temizlemek

Kahve falında etrafı temizlemek

Kahve falında etrafı temizlemek adının ülke dışında yayılacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında etrafı temizlemek gördüyseniz:

  • Eski aşklar moralinizi bozabilir.

Kahve falında caminin etrafını temizlemek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında etrafı temizlemek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin etrafını temizlemek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, sıkılacağı bir haber almaya alamet eder.

Kahve falında etrafı su bastığını görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında çamur görmek İslami olarak günahlarının artacağına, bahtının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında etrafı karlı görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında etrafta kan görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin etrafında kalabalık görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir