AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla etrafı sulamak

Kahve falında hortumla etrafı sulamak

Kahve falında hortumla etrafı sulamak işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, en pahalı evlerde oturacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla etrafı sulamak gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi çekemeyerek değişik sorunlar çıkartabilirler.

Kahve falında hortumla etrafı sulamak moral bozukluğu yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında hortumla etrafı yıkamak fırsatların daha büyük getirileri olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında etrafı sulamak içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla evi sulamak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında hortumla çiçek sulamak bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla bahçe sulamak iyi gelir getiren işler yapılacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında hortumla ağaç sulamak büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla duvar sulamak güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir