AnaSayfa / Genel / Kahve falında etrafı dağıtmak

Kahve falında etrafı dağıtmak

Kahve falında etrafı dağıtmak her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etrafı dağıtmak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları ya da genel anlamda karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında etrafı dağıtmak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla etrafı sulamak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etrafa kaka yapmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında etrafında balık görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine delalettir.

Kahve falında etrafında kediler görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etrafı açık tuvalet görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine delalet eder.

Kahve falında etrafı su bastığını görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, beklenen mirasın alınacağına delalet eder.

Kahve falında etrafın yandığını görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir