AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli çorba içmek

Kahve falında etli çorba içmek

Kahve falında etli çorba içmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, hayallerinin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında etli çorba içmek gördüyseniz:

  • Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında etli çorba içmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında şehriye çorbası içmek ortak işlere gireceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütlü çorba içmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında düğün çorbası içmek aksi takdirde çok üzüleceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu çorba içmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında lokantada çorba içmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işkembe çorbası içmek fakirlerin güleceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir