AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli ben görmek

Kahve falında etli ben görmek

Kahve falında etli ben görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, yaşamının tazeleneceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, kafa dağıtacağına işaret eder.

Kahve falında etli ben gördüyseniz:

  • Sinirlerinize daima hakim olun.

Kahve falında et benini koparmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüzde et beni görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında et beni koparmak hareketli ve hoş günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı et beni görmek kısmetlerinin bol olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında kolda et beni görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasında et beni görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında büyük et beni görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında et beni kopartmak Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir